EyeQ

Da Julie er meget spinkel og altså vejer for lidt, kan hun ikke få den medicin der gives til børn med ADHD.

I stedet for får Julie fiskeolie. Det er noget der hedder EyeQ. De er meget børnevenlige, da det er små bløde "vingummi agtige" piller der smager af jordbær og som kan tygges. Julie sluger dem hele, fordi hun ikke kan li olien inden i.

I de første 12 uger skal barnet have 6 piller om dagen fx. 3 piller 2 gange daglig eller 2 piller 3 gange daglig og derefter 2 piller om dagen, men vi har valgt at give Julie 2 piller både morgen og aften fremadrettet. Det syntes vi virker bedst.

De er godt nok dyre i forhold til dem der kan købes i dagligvarebutikkerne, men de har en spicial koncentraion af DHA og EPA, som er vigtig for ADHD. De kan som regl købes på tilbud på nettet, men kan også købe i Matas og Apoteket.

Nu har Julie fået EyeQ i ca et halvt år. OG DE VIRKER......

Vi får af vide af Julies lærer og PPR, at hun er en af de rolige i klassen. Gennerelt er Julie ikke så hyberaktiv mere, heller ikke herhjemme.

Så selv om at de er dyre så køber vi dem og undværer gerne noget andet, for at Julie kan fungerer i skolen og SFO på trods af alle sine udfordringer som ADHD giver.

Baldrian

Vi har meget faste 'ritualer' når Julie skal i seng. Det mener jeg er vigtigt.

- kl. 20.50 mobilen slukkes og lægges til opladning og børste tænder.

- kl. 21.00 læser med dæmpet lys.

- kl. 21.30 sove. 

Men en sjælden gang imellem, har Julie svært ved at sove. Der får hun baldrian, også kaldet 'Naturen eget godnatkys'. Baldrian er et af de mest anvente naturmiddeler mod uro og søvnløshed. Jeg vil anbefale, at man lige taler med egen lægen om det, da det kan være et skråplan. Børn skal jo helst sove af sig selv.