Vores familie

Julie

Julie er 14 år og fik diagnosen ADHD i 2012 og har da sine udfordringer. Der til kan tilføjes 'Teenager'....meget teenager😲men hun er som regel en glad pige. Julie har desværre ikke så meget fidus til pictogrammerne mere. Hun syntes det er pinligt. 'Jeg vil være som de andre', siger hun. På samme måde er det med EyeQ, som hun har taget i ca. 2-3 år og har haft stor gavn af. Dem er hun også træt af. Så hun er lidt på 'overarbejde' for tiden. Det viser sig tydeligt ved alt det, som hun glemmer og ting som hun mister. Cyklen, cykelhjelm, mobiltelefon, nøgler gymnastiktøj, for at nævne nogle. Det mærkes også tydeligt ved hendes hæftige temperament.

Julie går i en almindelig 8. klasse og det går rigtig fint. Julie er rigtig god til sprog. Hun læser bøger ½ time, hver aften når hun kommer i seng. Bøger som hun låner på biblioteket. Hun har en drøm om at blive forfatter og pedagog. Til gengæld er begejstringen til at overse når det gælder matematik, men hun følger med på lige fod med sine kammerarter. Selvom at det er rigtig svært for hende at holde koncentrationen. I fritiden går hun til teater og improvisation.

Peter

Peter er 20 år og har diagnosen GUA, som er en ’Autisme Spektrum Forstyrrelse’ (ASF). GUA står for ’Gennemgribende udviklingsforstyrrelse, anden’. Peter fik diagnosen i 2013, da han var 14 år.

Peter har i flere år kæmpet med angst. Så han har ikke kunne starte på nogen ungdomsuddanelse.

Lige nu er Peter ved at flytte hjemmefra. Han er ved at flytte ind på et bosted, som er for unge med autisme. Allerede på de par måneder, hvor der nu er gået med indkøring, har der været utrolige fremskrit. Fra at der slet ikke måtte være nogen i huset, hvis han skulle på wc og til nu, hvor han kan være lidt flabet og rab i replikken. Det er så skønt at se efter at vi og især Peter har kæmpet i de sidste 8-10 år. Målet er jo at han får det så godt at han har mod på at starte på STU (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse)
Peters helt store interesse er computer og at chatte med vennerne. Men har også en stor interesse for historie fx Vikingetiden, Middelalderen og ’Anden Verdenskrig’.

Linda og Martin

Linda og Martin er min datter og svigersøn. Linda er hospital-koordinator på et dyrehospital og er uddannet Sundhedsservice sekretær og Martin er ansat inde for det offentlige. Linda og Martin har hunden Baloo. De er begge meget eventyrlysten og holder af at rejse. Der får vi så glæde af, at 'låne' Baloo. Fritiden bruger Linda på fitness og boligindretning. Dvs. Linda får ideérne og Martin udfører. God arbejdsfordeling.....syntes Linda. 😋 Martin bruger sin fritid på at kører motorcross. Da han desvære ingen Haas-team har, så reparer og servicere han selv sin motorcykel.

mor - Dorte

Jeg er 52 år og har et fleksjob ti timer om ugen på et apotek.
Min store interesse er blomsterbinding på amatør basis, især ved højtider. Jeg bager det meste af vores brød selv, da hjemmebag er bare bedre og så er det billigt.

Denne hjemmeside er også min helt store interesse, hvor jeg kan hjælpe andre familier i samme situation som os. Her kan i få et lille indblik i en helt almindelig families hverdag med de udfordringer der kan være. Med få klik med musen, kan jeg hjælpe med at sende pictogrammer.

stedfar - Michael

Michael er 52 år og har to børn, Line og Camilla og barnebarnet Theo🙂
Michael er chauffør og arbejder på et lager og har en stor interesse for musik. Driver desuden et mobilt diskotek 'High Level' sammen med en kammerat.

Line

Line er Michaels datter. Min bonusdatter 🙂
Hun er lige nu ved at uddanne sig som  Kosmetiker og arbejder på et spabad i sin fritid. Har også en stor interesse for makeup, modetøj og stylling.

Camilla og Henrik

Camilla er Michaels datter. Min bonus datter 🙂

Camilla er frisør og har sønen Theo 

 

 

Pjuske - husets kat

Vores kat Pjuske er 6 år . Hans aller største interesse er MAD. Han er desværre ret god til at fange dyrene ude i haven. både store og små fugle, frøer osv og kommer glad ind og viser, hvor dygtig han er. Han elsker desuden, at gå med når vi går tur i den nærtliggende skov.