Hej

Jeg har lavet denne hjemmeside for, at dele ud af mine idéer til at skabe struktur, så det kan bruges, som inspiration for andre familier. 

Vi er en familie med både ADHD og Autisme tæt inde på livet. Til de udfordringer, som der naturligvis er i den forbindelse, har vi nogle værktøjer og systemer, som vi bruger for at skabe den nødvendige struktur og faste rammer. Dertil bruger vi fx. pictogrammer. Jeg laver dem selv, for på den måde kan jeg tilpasse det, så de passer præcis til mine børns behov. Børnene bliver jo også ældre og dermed ændres behovet jo også.

Seneste nyt

17-December-2019

Kreative projekter

Så er hjemmesiden åbnet igen. Den har været lukket ned i lang tid, da jeg ikke har haft det store overskud til at arbejde med den.
i forbindelse med at jeg åbner den har jeg lavet en ny side med kreative projekter. Det er med gave indpakning, dekorationer og strikke projekter.

18-Oktober-2018

Må stoppe med service

Jeg har sendt rigtig mange pictogramer til mange forskellige familier og andre som har brug for hjælp. Det har jeg været rigtig glad for at kunne gøre. Det er hele iden med denne hjemmeside, at kunne hjælpe og inspirere andre i samme situation.
Det må jeg desværre stoppe med i en periode, da jeg pt har rigtig mange mail liggende, som skal besvares. Derfor må jeg desværre stoppe denne service for en tid.

Trappemodellen er en god hjælp til angst

Pictogrammer på visitkort størrelse, som er sat i nøglering, er gode når man skal på tur

Små pictogrammer hjælper til at strukturer hverdagen

Man kan sætte pictogrammerne på A4 til et bestemt tema, som her 'oprydning og rengøring på værelset'

Min datter får eyeQ (fiskeolie) fordi hun ikke må få medicin for sin ADHD.